tiistai 7. kesäkuuta 2016

Avokado-cappucinoa alkuun

Avokadokeittoa, mansikoita, syreeninkukkia... Niistä on kaunis yllätyspöytä katettu.
Tyttäreni tulivat kokkaamaan ja loihtivat mitä ihanimman kesäaterian.


Avokado-cappuccino

(5 henkilölle)

5 kypsää avokadoa
reilu 1/2 tlk kookosmaitoa 
1-2 limen mehu
3 oksaa tuoretta minttua
1/2 kurkku
1 dl kuivaa kuohuviiniä
mustapippuria myllystä
(suolaa)
koristeluun turkkilaista jogurttia tai kuohukermaa

Kuori avokadot ja poista kivi. Hienonna avokadot, kurkku ja mintunlehdet 
kookosmaidon kera sauvasekottimella. 
Lisää joukkoon limemehu. Rouhi pippuria myllystä ja lisää halutessasi suolaa.
Sekoita lopuksi juuri ennen tarjoilua joukkoon kuohuviini.
Annostele tarjoilukulhoihin ja koristele kermalla/turkkilaisella jogurtilla.



Raikkaan alkukeiton jälkeen odotti vielä toinenkin yllätys:
Paahdettua vuohejuustoa hedelmäisen salaatin päällä kanafileen kaverina.
Pääkokkina kaikessa keskityttöni.


Annoksen koristelun täydensivät pihapuusta napatut syreeninoksat - joita saa ihan luvalla syödä.


 Terveisin,

Ei kommentteja: