keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Kevätkananpoikia ja kasviksia uunissa

KOTIRUOKAA


Maissipuurolla kasvatetut ranskalaiset kevätkananpojat ovat hauska ja kätevä, keväinen ateria. Ne saavat makua yrteistä ja paistuvat helposti kasvispedillä uunipannuilla. Syöminen on sopivan sottaista ja olotila aterian jälkeen kevyt ja tyytyväinen.

 

 

Kevätkananpoikaa kasvispannulla

  Pilko porkkanat, kukkakaalit, nauriit, helmisipulit ja mahdollisuuksien mukaan kevään vihreät parsat ja kevätsipulit uunipannuille, lisää tilkka vettä.
 
Kuivaa kananpojat, sekoita mausteseos suolasta, pippurista ja
haluamistasi yrteistä ja hiero lintuihin sisä- ja ulkopuolelle.
 
Nosta kananpojat uunipannuille kasvispedeille ja lisää päälle voinokareita.
 
 Paista 175 asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. 
 
Tarjoile herkut tuoreilla yrteillä koristeltuina.
 
Terveisin,
 

Ei kommentteja: