tiistai 9. huhtikuuta 2013

Kevään ensimmäiset parsat

KOTIRUOKAA

Kevään ensimmäiset parsaniput ovat ilmestyneet vihannestiskeille. En voinut vastustaa.

 
Meksikolaisten vihreiden parsojen kaveriksi valitsin suomalaisia kirsikkatomaatteja sekä siitakesieniä ja kevätsipulin ja kerman kanssa haudutettua lohta.


Parsat kypsytin tällä kertaa kätevästi parsakattilassa. Valmistin niiden seuraksi oman suosikkini, kevyen tomaattisalsan, jonka resepti löytyy aikaisemmasta tästä.

 
Lohi kypsyi kuin itsekseen uunivuokassa. Ripottelin pinnalle pippuria ja runsaasti kevätsipulia ja tilliä. Lopuksi kaadoin päälle kermaa ja annoin hautua kypsäksi 200 asteessa. Lisäkkeenä pannulla paistetut hunajaiset siitakesienet.

 
Terveisin,

Ei kommentteja: