keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Grillikanaa kiireiltaan

PIKARUOKAA

Saavuimme kuopuksen kanssa kotiin vasta myöhään. Pitkän työrupeaman lisäksi myös flunssa oli nitistänyt minun voimani. Kuopus taas könysi autoon harrastuksistaan supernälkäisenä. Jotain helppoa - silti hyvää, oli yhteinen toive.

Onneksi oli lähikaupan palvelutiski. Kullankeltainen, lämmin grillibroileri alkoi tuntua taivaalliselta vaihtoehdolta. Siispä kana kyytiin ja menoksi. Kotona bataatteja pataan ja ei kun syömään.


 
 
Yrteillä maustetut höyrytetyt bataattiviipaleet olivat helppo lisuke valmiille grillibroilerille.

 
Lautaselle vielä mausteeksi mangochutney. Tuli maha täyteen - ja parempi mieli.
 
 
Terveisin,


Ei kommentteja: