torstai 9. kesäkuuta 2011

Kylmä kahvi kaunistaa

STARBUCKSIN KAHVEJA SUOMESSA


Maailman metropoleista tutut Starbucksin kahvilat tarjoavat asiakkailleen mitä herkullisimpia kahveja ja monia erilaisia tarjoilukonsepteja. Valikoimaa ovat täydentäneet erilaiset kahvirekvisiitat.


Take-away aamukahvi maistuu monelle ja sitä pitää kokeilla turistinakin.



Suomessa ei ole Starbucksin kahviloita, mutta nyt Starbucks on tuonut Suomeen Ready-to-Drink -kahvijuomat, jotka ovat myynnissä ruokakaupoissa. Juomat ovat 100 % reilun kaupan kahvita, sokeria ja kaakaopulveria.


Uudet jäälattet on nimetty paikkojen mukaan. Quandi Latte Caramel on saanut nimensä Kreetan saaren muinaisesta Quandi-nimestä. Kahvintekijät ovat vierailleet myös Atsteekkien muinaisessa syntymäpaikassa. Ja kolmas kahvi on nimetty Seattlen, Starbucksin oman synnyinkaupungin mukaan.



Tölkkiin pakattu Doubleshot on valmis, kevyesti makeutettu seos espressokahvia ja maitoa.


Lasipulloissa myytävät Frappuccino-kahvijuomat maistuvat helteellä, jääpalojen päällä tarjoiltuina.
Makuina mansikka, kahvi ja mokkasuklaa.


Virkistäviä ja viileitä kahvihetkiä,

Ei kommentteja: